menu Menu
Coachning för dig som jobbar med Yrkeshögskolan
By Qlok Posted in Coachning on 9 november, 2018 0 Comments 2 min read
Previous Coachning För dig som jobbar med sociala medier Next

Coachning för dig som jobbar med Yrkeshögskolan

Arbetar du inom yrkeshögskolan som utbildningsledare, verksamhetsansvarig eller har ett annat uppdrag där du är en del i att driva och utveckla yrkeshögskoleutbildningar? Vill du ha ett bollplank som du kan stämma av ditt arbete med, få stöd kring din yrkesroll av och prata om de utmaningar du möter? Då är vår coachning något för dig.

Innehåll: Du får enskilda samtal med din coach, med möjlighet att stanna upp och reflektera. Du får insikt i vad som är viktigt i ditt jobb och vad som behöver utvecklas eller förändras. Du får också en tydligare bild av ditt uppdrag – och med all säkerhet ett bättre självförtroende.

Upplägg helår: Du och din mentor träffas 4-7 gånger under ett år, beroende på hur du väljer att lägga upp träffarna. Du har under året tillgång till totalt 10 timmar med din coach. Efter den första vägledande träffen väljer du om du vill fortsätta.
Kostnad: 12 000 SEK inkl moms
Kostnad för endast första tillfället, ifall du väljer att inte fortsätta är 500 SEK inkl moms.

Upplägg halvår: Du och din mentor träffas 2-3 gånger, beroende på hur du väljer att lägga upp träffarna. Du har totalt tillgång till 5 timmar med din coach. Efter den första vägledande träffen väljer du om du vill fortsätta.
Kostnad: 6 000 SEK inkl moms
Kostnad för endast första tillfället, ifall du väljer att inte fortsätta är 500 SEK inkl moms.

Plats: Träffarna genomförs på plats i Qloks lokaler centralt i Stockholm, alternativt via Google hangout, vilket innebär att du då kan sitta på distans. Vid morgonmöten hos Qlok ingår frukost.

Coach: Pelle Israelsson
Pelle har 14 års erfarenhet av arbete inom vuxenutbildning, över tio år inom yrkeshögskolan (YH), där han har varit utbildningsledare, verksamhetsansvarig och arbetat som egen konsult med att hjälpa anordnare inom YH. Pelle var den som startade upp utbildningsledarutbildningen för 8 år sedan och har tagit fram UL-spelet som är ett brädspel för att få en överblick hur du genomför en omgång inom YH.

Fler alternativ för dig som jobbar med yrkeshögskolan

  • UL-utbildningen
  • Dag för pedagoger inom YH
  • Hjälp med att se över kursplaner
  • Hjälp med att driva in ansökningar till utbildningar


Previous Next

keyboard_arrow_up