fbpx
menu Menu
Dialog och kris-kommunikation i digitala kanaler
By Susanne Posted in Kurser on 2 november, 2018 0 Comments 2 min read
Välkommen på Julmingel och inspiration! Previous Fördjupning i sociala medier Next

En- eller tvådagarskurser för dig som vill bli bäst på dialog och/eller kriskommunikation i digitala kanaler

Dialog i sociala medier – om kursen

Skulle du vilja få igång mer dialog i sociala medier eller tycker det är svårt att veta hur du ska sköta dialogen? Att ha en fungerande dialog i sina sociala medier är nödvändigt för att stärka verksamhetens varumärke och öka räckvidden. Kursen ger dig en förståelse för dialogens betydelse i sociala medier. Du får kunskap om hur du förbereder, aktiverar och hanterar dialog på bästa sätt. Kursen vänder sig till dig som är kommunikatör, informatör eller på annat sätt arbetar med en organisations digitala kommunikation.

Kriskommunikation – om kursen

Alla företag och organisationer upplever förr eller senare en kris. I dagens digitala samhälle flyttas krisen oftast snabbt ut i sociala medier och till andra digitala platser och det är en stor risk att man tappar kontrollen. Kursen ger dig kunskap om hur kriser uppstår och utvecklas, och hur du och ditt team förbereder er och även hanterar en pågående kris på bästa sätt. Under dagen får du också göra en mindre krisövning. Kursen vänder sig till dig som är kommunikatör, informatör eller på annat sätt arbetar med en organisations digitala kommunikation. Den kan med fördel kombineras med kursen Dialog i sociala medier.

Om kurserna

Pris: Pris för en dag: 3 000 (inkl moms) Pris för båda dagarna: 5 000 (inkl moms). Frukost ingår och serveras från kl 8.00. Kaffe/te ingår under dagen.

Plats: Qloks lokaler på Convendum , Vasagatan 16, 111 20 Stockholm

Upplägg: Du väljer själv om du går en av kurserna eller båda. Dag två fungerar också som en naturlig fortsättning på dag ett.

Antal deltagare per kurs: Minst antal deltagare: 5 personer, max antal deltagare: 20 personer

Datum

Kontakta oss för att planera in ett datum. Du kan boka en dag eller två dagar, beroende på om du vill gå en eller båda kurserna.

Lärare:

Kurserna leds av Susanne Gorne. Susanne Gorne har en bred erfarenhet av kommunikationsarbete, där hon de senaste tio åren arbetat nästan uteslutande med digital kommunikation. Senast kommer Susanne från Svenska kyrkans nationella nivå, där hon byggde upp den framgångsrika närvaro i sociala medier, med en särskild tonvikt på dialogarbete, som Svenska kyrkan nu bedriver.


Läs mer om våra andra kurser


Previous Next

keyboard_arrow_up