menu Menu
Logo Qlok.se

Qlok kombinerar digital kommunikation, marknadsföring, IT och utbildning. Sedan starten 2015 arbetar vi brett inom dessa fält – hör av dig så kan vi säkert hjälpa dig och din organisation!

Previous page Next page

Om oss

På Qlok kombinerar vi digital kommunikation, IT, marknadsföring och utbildning för att på bästa sätt hjälpa dig att utveckla din digitala kommunikation. Här kan du läsa mer om oss som arbetar på Qlok.

Tobias Landén

Favoritemoticon: ?
Bästa sociala medium: Facebook
Brinner för: Lära andra
Uppdrag på Qlok: VD, utbildare, strateg

Tobias är strategisk, pedagogisk och teknisk, med ett stort personligt intresse för mänsklig psykologi och gruppledning.

Tobias har över tio års erfarenhet inom utbildning, webbutveckling, interaktionsdesign (UX), marknadsföring i sociala medier, med ett stort fokus på kommunikation och strategi.

Tobias har även erfarenhet av att arbeta med ledning och HR-liknande utmaningar.

Tobias har gjort mer än 1 000 föreläsningar inom områden som marknadsföring, projektledning, programmering och UX.

Susanne Gorne

Favoritemoticon: ❤️
Bästa sociala medium: Twitter
Brinner för: Hjälpa människor att förstå varann
Kontakt: susanne@qlok.se
Uppdrag på Qlok: Utbildare, strateg

Susanne är kreativ, social och analytisk, med näsa för vad som funkar i sociala medier. Susanne har stort intresse för vad som driver lyckad kommunikation.

Susanne har arbetat med text, bild, webb, film och animation sedan slutet av 80-talet.

Senast kommer Susanne från Svenska kyrkans nationella nivå, där hon arbetade med att bygga upp det arbete i sociala medier som Svenska kyrkans kansli nu bedriver på ett framgångsrikt sätt.

Susanne är en uppskattad talare vid seminarier, kurser och konferenser med fokus på dialog och content i digitala medier.

Katarina Djäken

Favoritemoticon: ?
Bästa sociala medium: LinkedIn
Brinner för: Ge människor verktyg att själva förändra sin verksamhet
Kontakt: katarina@qlok.se
Uppdrag på Qlok: E-learningspecialist, projektledare

Katarina ser möjligheter och utveckling där andra ser problem. Med ett smittande engagemang tar Katarina med sig över tjugo års erfarenhet från strategiarbete och metodutveckling inom ideell sektor och tillämpar det med pedagogisk finess i de projekt hon arbetar med. 

Katarinas utbildning som Learning Designer har kombinerat två stora intressen – beteendeföränding och digital utveckling – vilket ger bästa möjliga förutsättningar i rollen som e-learningspecialist.

Katarina kommer närmast från Scouterna, där hon arbetat som utvecklingschef på regional nivå, med bland annat en framgångsrik satsning på inkludering och mångfald som resultat.

Pelle Israelsson

Favoritemoticon: ?
Bästa sociala medium: LinkedIn
Brinner för: Verksamhet- och kompetensutveckling
Kontakt: pelle@qlok.se

Pelle är en engagerad, kreativ och lösningsorienterad verksamhetschef med stor människokännedom. Han undervisar och leder med glöd. En värld av bilder är en bra beskrivning. Konstnär, projektledare och visuell planering är andra sätt att beskriva honom.

Pelle har en filosofi om ständiga förbättringar och han jobbar för en flexibel och transparent kommunikation som ger en större helhetsbild, effektivare arbetssätt och en betydligt tydligare linje för vad som måste göras och vem/vilka som ska utföra uppgiften.

Josefine Hellroth larsson

Favoritemoticon:  ?
Bästa sociala medium: Instagram
Brinner för: Att kommunicera värderingar
Kontakt: josefine@qlok.se
Uppdrag på Qlok: Utbildare, strateg

Josefine är analytisk och strategisk, och tycker om att ifrågasätta och vrida och vända på perspektiv. Hon älskar ord och ser språkets makt i samhället. Dessutom är hon värderingsdriven och utmanar gärna normer i samtal med andra.

Josefine har gedigen erfarenhet från ideell sektor, där hon haft ledande positioner och kommunikationsuppdrag både operativt och strategiskt i stora såväl som små organisationer. Hon ser därför de kommunikativa utmaningar organisationer och föreningar står inför och är beredd att ge av den kunskap hon har för att stötta dem. Josefine gillar att hålla workshops och processleda, och hennes hjärta brinner för digital kommunikation i alla former.


Previous page Next page

keyboard_arrow_up