menu Menu
Logo Qlok.se

Qlok kombinerar digital kommunikation, marknadsföring, IT och utbildning. Sedan starten 2015 arbetar vi brett inom dessa fält – hör av dig så kan vi säkert hjälpa dig och din organisation!

Previous page Next page

Våra kurser

Qlok är den naturliga partnern när du och dina kollegor vill kompetensutveckla er inom digital kommunikation, marknadsföring och IT. 

Sedan starten 2015 arbetar Qlok tillsammans med samhällsnyttiga verksamheter inom ideell och offentlig sektor. Vi har ett stort antal kunder såsom statliga myndigheter, kommuner och stora folkrörelser.

Våra utbildare har själva gedigen erfarenhet av att arbeta med kommunikation och marknadsföring inom offentlig verksamhet, vilket gör att vi har förståelse för de utmaningar den här typen av verksamheter har.

Kurserna bidrar med allt från kunskap om marknadsföring i digitala kanaler, via utveckling av digitala strategier och e-learningprojekt till råd och stöd i digitaliseringsprocesser.

Aktuella kurser

Nedan hittar du Qloks aktuella kurser. Vi kan också skräddarsy en kurs utifrån dina behov. Hör av dig till oss för en kostnadsfri konsultation.

Bootcamp!

Vill du hänga med oss tre intensiva dagar i sommar-Stockholm och utveckla och arbeta i dina digitala kanaler? Läs mer om bootcamp >>

Röster från tidigare studerande på Qloks utbildningar

”I grunden är jag självlärd inom kommunikation och har min bakgrund inom IT. Genom den här utbildningen har jag fått chansen att fylla i kunskapsluckorna inom digital kommunikation och säkerställt min kunskap. Dessutom har jag fått möjligheten att bolla med andra kommunikatörer vilket är guld värt eftersom jag är ensam övergripande kommunikatör inom vår organisation.”

– Lotte Jernberg,
Kommunikatör Svenska skidförbundet.
Utbildning: Digital kommunikatör i offentlig verksamhet

”Tack vare utbildningen har jag utmanat mig själv och äntligen lärt mig alla saker jag tidigare varit osäker på. Att få göra konkreta uppgifter och öva under lång tid har varit toppen. Dessutom har jag byggt nätverk inom min egen organisationen och med de andra kursdeltagarna.”

– Anna Rosenberg, kommunikatör Specialpedagogiska myndigheten. Utbildning: Digital kommunikatör i offentlig verksamhet

”Det skrivs och sägs så mycket om sociala medier. Men jag ville lära mig grunderna så att jag själv kan bedöma vad som är sant och vad som är spekulationer. Uppskattar att utbildningen är så lång att vi hinner följa utvecklingen över tid och fördjupa oss i det vi studerar.”

Lena Jansson, Kommunikatör Västerås stad.
Utbildning: Digital kommunikatör i offentlig verksamhet


Previous page Next page

keyboard_arrow_up