menu Menu
Logo Qlok.se

Qlok kombinerar digital kommunikation, marknadsföring, IT och utbildning. Sedan starten 2015 arbetar vi brett inom dessa fält – hör av dig så kan vi säkert hjälpa dig och din organisation!

Previous page Next page

Kriskommunikation i digitala kanaler

Endagarskurs för dig som vill förstå hur du ska hantera kriskommunikation i digitala kanaler

Alla företag och organisationer upplever förr eller senare en kris. I dagens digitala samhälle flyttas krisen oftast snabbt ut i sociala medier och till andra digitala platser och det är en stor risk att man tappar kontrollen.
Kursen ger dig kunskap om hur kriser uppstår och utvecklas, och hur du och ditt team förbereder er och även hanterar en pågående kris på bästa sätt. Under dagen får du också göra en mindre krisövning.
Kursen vänder sig till dig som är kommunikatör, informatör eller på annat sätt arbetar med en organisations digitala kommunikation. Den kan med fördel kombineras med kursen Dialog i sociala medier.

Om kursen

Pris: 22 500 SEK (exkl moms) med upp till 15 deltagare från en och samma organisation.
Om ni samtidigt bokar kursen Dialog i digitala kanaler är priset för båda dagarna 35 000 SEK (exkl moms).

Plats: Qloks lokaler på Convendum, Vasagatan 16, 111 20 Stockholm

Datum: Kontakta oss för att planera in ett datum. Kursen genomförs med minst 5 personer.

Lärare:
Kursen leds av Susanne Gorne. Susanne Gorne har en bred erfarenhet av kommunikationsarbete, där hon de senaste tio åren arbetat nästan uteslutande med digital kommunikation. Senast kommer Susanne från Svenska kyrkans nationella nivå, där hon byggde upp den framgångsrika närvaro i sociala medier, med en särskild tonvikt på dialogarbete, som Svenska kyrkan nu bedriver.


Övriga utbildningar
Läs mer om Qloks övriga utbildningar och kurser.


Previous page Next page

keyboard_arrow_up