menu Menu
Logo Qlok.se

Qlok kombinerar digital kommunikation, marknadsföring, IT och utbildning. Sedan starten 2015 arbetar vi brett inom dessa fält – hör av dig så kan vi säkert hjälpa dig och din organisation!

Previous page Next page

Utbildningsledare Yrkeshögskolan

Välkommen att gå utbildningen till diplomerad utbildningsledare tillsammans med YH-förbundet, Qlok och YH-experterna. Ansvarig för utbildningen är Pelle Israelsson. Föreläsare är Karin Wetterlundh, Tobias Landén och Pelle Israelsson.

Upplägg:
Syftet är att stärka utbildningsledaren i sin roll. Utbildningen genomförs under totalt sju dagar med hemuppgifter mellan tillfällena. Bedömning sker genom reflektioner, seminarieuppgift och medverkan i gruppresentation. För diplomering krävs närvaro vid minst fem av sju dagar. Vid missat tillfälle görs en kompletteringsuppgift. Myndigheten för yrkeshögskolan medverkar vid vissa moment. Ansvariga på YHF är Anders Wikström och Karin Wirdheim.

Plats: Qlok, Convendum, Vasagatan 16 i Stockholm. Lokalerna liggercentralt mitt emot Stockholms Centralstation. 

Datum:

  • 19-20 februari
  • 12-13 mars
  • 2-3 april
  • 23 april

Pris:

  • 8 500:- exkl. moms/person för medlemmar
  • 12 000:- exkl. moms/person för icke medlemmar

På träffarna ingår lunch och fika i avgiften. Hela avgiften tas ut, även om man inte närvarar på alla moment.

Lärare:Kursen leds av Pelle Israelsson. Pelle har en mångårig erfarenhet av att arbeta inom YH-utbildningar, vilket gör honom till en av Sveriges främsta kompetenser inom området. 

Kontakta Pelle Israelsson om du har frågor om utbildningen: pelle@qlok.se

Här kan du ladda ner informationen i pdf-form: Ladda ner


Previous page Next page

keyboard_arrow_up